HCLA-digital

Digitale miniature-lavtrykssensorer indeholder både I²C-businterface og analog udgang

Sensortechnics' HCLA-tryksensorer måler laveste differens- og relativtryk fra 2,5 mbar måleområde-slutværdi. Sensorerne er udstyret med en digital signalbehandling og er garant for en meget stor nøjagtighed. Trykværdierne leveres samtidig som I²C-digitalsignal og analogt spændingssignal, hvilket muliggør opbygning af en redundans-funktionalitet til sikkerhedskritiske applikationer. HCLA-sensorerne kan via det digitale interface kommunikere direkte med en mikrocontroller. Som ekstraudstyr tilbyder Sensortechnics udførelser med SPI-interface og kundespecifikke udgangssignaler.

Sensortechnics' HCLA-serie anvender en speciel teknologi til offset-stabilisering og opnår en fremragende ufølsomhed over for sensorernes position. Sammen med en 3-V-spændingsforsyning (ekstraudstyr; standard 5 V) er HCLA-sensorerne derfor optimalt egnede til batteridrevne applikationer i mobile og bærbare enheder. Forskellige miniature-kabinetudformninger (SMT, SIL) muliggør pladsbesparende printplademontering og sikrer maksimal fleksibilitet ved OEM-enhedskonstruktion. Sensortechnics lagerfører et stort udvalg af sensorvarianter. Efter ønske kan alle HCLA-sensorer også tilpasses til specielle kundekrav, f.eks. med hensyn til trykområde eller digital opløsning.

HCLA-tryksensorernes vigtigste karakteristika:

  • Lavtryksområder fra 2,5 mbar måleområde-slutværdi
  • I²C-businterface og analogt udgangssignal samtidig
  • 3-V-spændingsforsyning, ekstraudstyr (standard 5 V)
  • Forskellige miniature-kabinetudformninger (SMT, SIL)

Typiske applikationer for de digitale HCLA-tryksensorer ligger inden for medicinteknik, måle- og reguleringsteknik og inden for klimateknik.

Marts 2011
Sensortechnics press photo HCLA-Digital-druksensoren
Downloads
If you need further information please contact Sensortechnics.
-
Product note list