HDI

Meget præcise HDI-tryksensorer med 3 V-spændingsforsyning til batteridrevne applikationer

Sensortechnics´ HDI-tryksensorer måler absoluttryk, differenstryk og relativtryk fra 10 mbar op til 5 bar. HDI-serien omfatter sensorer med en spændingsforsyning på 3 V, der er optimalt egnede til batteridrevne applikationer, f.eks. i mobile og bærbare enheder. Sensorerne er udstyret med den nyeste, digitale signalbehandling og opnår en fremragende nøjagtighed med et totalt nøjagtighedsområde på ±0,5 % af FSS (fuld skala output) over et temperaturområde fra 0 til +85 °C.

Sensortechnics´ HDI-sensorer afgiver deres trykmåleværdier samtidigt via et I²C-businterface og som analogt 0,5...4,5 V-udgangssignal; det giver kunden mulighed for at opbygge en redundans-funktionalitet til sikkerhedskritiske applikationer. HDI-sensorer er egnede til måling af luft og ikke-korrosive gasser og omfatter et stort antal enkelt - direktionale, bidirektionale og barometriske kalibreringer samt forskellige nøjagtighedsklasser. Med miniature-SMT- og DIP-huse opnås en fleksibel printplademontering og meget kompakte OEM-enhedsopbygninger. Sensortechnics er leveringsdygtig i et stort udvalg af sensorkonfigurationer fra lager. Efter ønske kan alle HDI-følere tilpasses til specielle kundekrav, f.eks. mht. trykområde, opløsning, nøjagtighed og interne, digitale følerindstillinger.

De vigtigste karakteristika for HDI-tryksensorerne:

  • 3 V- og 5 V-spændingsforsyning leveres fra lager
  • Total nøjagtighed ±0,5 % FSS fra 0 til +85 °C
  • Digitalt I²C-interface og analogt udgangssignal samtidigt
  • Miniature-SMT- og DIP-huse

I kraft af det store udvalg af forskellige sensorvarianter tilbyder Sensortechnics OEM-kunder den mest velegnede trykføler med et optimalt pris/ydelsesforhold. Typiske applikationer for HDI-serien vil f.eks. være inden for medicinteknik, måle- og reguleringsteknik og klimateknik.

Marts 2010
Sensortechnics press photo HDI-druksensoren
Downloads
If you need further information please contact Sensortechnics.
-
Product note list