KMA

OEM-tryksensorer byder på fremragende mediekompatibilitet og kundespecifikke tilpasninger

Sensortechnics' nye KMA-serie måler relativtryk i korrosive og aggressive gasser og væsker i områder fra 500 mbar til 100 bar. OEM-tryksensorerne gør brug af en intern, digital signalbehandling og leverer kalibrerede og temperaturkompenserede 0,5...4,5-V-udgangssignaler. KMA-sensorerne er baseret på superpræcise og langtidsstabile piezoresistive keramiktrykmåleceller med en meget fin mediekompatibilitet. De små huse i rustfrit stål med G-1/8-gevindtilslutning er fremragende til pladsbesparende montering i krævende apparater og maskiner.

KMA-serien byder på forskellige muligheder for tilpasning til den pågældende kundeapplikation. Valget af passende O-ringsmateriale (f.eks. NBR, FKM eller andre på forespørgsel) sikrer en optimal kompatibilitet med procesmediet. En valgfri parylene-belægning af keramiktrykmålecellen giver en ekstra beskyttelse mod særligt aggressive medier og barske omgivelsesbetingelser. Sensorerne kan desuden leveres med kundespecifikke trykområder og et stort udvalg af ekstra tryktilslutninger. Når KMA-sensorerne skal kunne anvendes sikkert til trykmåling af gasformig ilt, tilbyder Sensortechnics særlige fremstillings- og rengøringsprocesser, der sikrer, at sensorerne er fri for olie, fedt og andre brændbare materialer (BAM-godkendelse til iltapplikationer op til 30 bar).

KMA-tryksensorernes vigtigste karakteristika:

  • Relativtrykmåling i områder fra 500 mbar til 100 bar
  • Kalibrerede og temperaturkompenserede 0,5...4,5-V-udgangssignaler
  • Fremragende mediekompatibilitet
  • Kundespecifikke tilpasninger

KMA-tryksensorer er f.eks. egnede til integration i apparater og maskiner inden for industriel styrings- og reguleringsteknik, medicinteknik samt måleteknik.

Juni 2011
Sensortechnics press photo KMA-tryksensorer
Downloads
If you need further information please contact Sensortechnics.
-
Product note list