SSI

RVS OEM-druksensoren bieden hoge nauwkeurigheid over een breed temperatuurbereik en digitale uitgangssignalen

De nieuwe RVS druksensoren uit de SSI-serie meten zeer nauwkeurig relatieve en absolute drukken van 200 mbar tot 35 bar. De SSI-sensoren bieden een uitstekende stabiliteit en herhalingsnauwkeurigheid. Ze bereiken een nauwkeurigheid van ±1,5% FSS of beter over een breed temperatuurbereik van -20...+85 °C. De sensoren maken gebruik van nauwkeurige digitale signaalverwerking en leveren tegelijkertijd analoge uitgangssignalen van 0,5...4,5 V en digitale I²C- of SPI-interfaces.

De SSI-druksensoren hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Volledig gelaste en mediageïsoleerde RVS constructies zorgen voor een hoge mediabestendigheid bij gebruik van corrosieve vloeistoffen en gassen. De beschikbare behuizingsmogelijkheden omvatten onder andere een membraanversie met lasring of een aansluiting met G 1/8-schroefdraad. Sensortechnics biedt zijn klanten een snelle en flexibele aanpassing van alle RVS druksensoren aan, zodat deze voldoen aan de individuele eisen van de klant. Zo profiteren onze klanten van op maat gesneden oplossingen tegen een gunstige prijs.

De belangrijkste kenmerken van de SSI-druksensoren zijn:

  • Relatieve- en absolutedrukbereiken van 0...200 mbar tot 0...35 bar
  • Totale nauwkeurigheid van ±1,5% FSS of beter bij -20 ... +85°C
  • Gelijktijdig analoog en digitaal uitgangssignaal
  • Volledig gelaste en mediageïsoleerde RVS constructie

Onder het toepassingsgebied van de SSI-serie valt bijvoorbeeld de industriële meet- en regeltechniek, de medische technologie evenals de instrumentatie markt.

Juni 2010
Sensortechnics press photo SSI Stainless Steel Sensor
Downloads
If you need further information please contact Sensortechnics.
-
Product note list