SSO

 Voordelige roestvaststalen OEM-druksensoren met G 1/8 schroefdraadverbinding en meetbereik al vanaf 200 mbar

De nieuwe roestvaststalen OEM-druksensoren uit de SSO-serie meten zeer nauwkeurig relatieve en absolute drukken van 200 mbar tot 35 bar. Volledig gelaste en mediageïsoleerde roestvaststalen constructies met G 1/8 schroefdraadverbinding zorgen voor een hoge mediabestendigheid bij gebruik van corrosieve vloeistoffen en gassen. De SSO-sensoren zijn temperatuurgecompenseerd en gekalibreerd voor zeer nauwkeurige en langdurig consistente uitgangssignalen. De compleet analoge compensatietechniek zorgt voor een bijna onbeperkte resolutie en snelle sensorreactietijden.

De druksensoren uit de SSO-serie zijn gebaseerd op piëzoresistieve silicium-sensorelementen en bieden OEM-gebruikers een uitstekende prijs-/ kwaliteitsverhouding. De lasergetrimde weerstandsnetwerken op een keramisch substraat zijn door de speciale coating duurzaam tegen weersomstandigheden (zoals vocht en vuil) beschermd. Een andere variant behuizing is in de vorm van een membraanversie met lasring verkrijgbaar. Aanvullend biedt Sensortechnics een snelle en flexibele aanpassing van alle rvs-druksensoren, die moeten voldoen aan speciale eisen, evenals verschillende versies met een versterkt uitgangssignaal en digitale interface.

De belangrijkste kenmerken van de SSO-druksensoren zijn:

  • Relatieve en absolute drukbereiken van 200 mbar tot 35 bar
  • Temperatuurgecompenseerde en gekalibreerde instelling
  • Volledig gelaste en mediageïsoleerde roestvaststalen constructie
  • G 1/8 schroefdraadverbinding of membraan met lasring

Onder het toepassingsgebied van de SSO-serie valt bijvoorbeeld de industriële stuur- en regeltechniek, de medische technologie evenals de meettechniek.

November 2010
Sensortechnics Press Photo SSO-Stainless Steel Pressure Sensors
If you need further information please contact Sensortechnics.
-
Product note list