KMA

OEM-trycksensorer ger utmärkta mediekompatibiliteter och kundanpassningsmöjligheter

Sensortechnics nya KMA-serie mäter relativa tryck från korrosiva och aggressiva gaser och vätskor i intervall från 500 mbar till 100 bar. Med hjälp av en inbyggd digital signalbehandling ger OEM-trycksensorerna en kalibrerad och temperaturkompenserad 0,5–4,5 V-utsignal. KMA-sensorerna är baserade på mycket precisa och stabila piezoresistiva keramiska tryckgivare och har utmärkta mediekompatibiliteter. Höljet i rostfritt stål med G-1/8-gänga gör dem idealiska för utrymmessnåla installationer i avancerad utrustning.

KMA-serien erbjuder flera olika kundspecifika anpassningar. Materialet för O-ringen (t.ex. NBR, FKM, andra på begäran) säkerställer optimal kompatibilitet med processvätskan. En valfri Parylen-beläggning på den keramiska tryckgivaren ger ett ytterligare skydd mot särskilt aggressiva media och vid svåra miljöförhållanden. Dessutom finns ett brett utbud av olika tryckanslutningar och anpassningsmöjligheter för kundspecifika tryckintervaller. För en säker användning av KMA-sensorerna som tryckmätare med gasformiga bränslen erbjuder Sensortechnics särskilda produktions- och rengöringsprocesser för att säkerställa att sensorerna är fri från olja, fett och andra brännbara material (BAM-godkännande för bränsleanvändning upp till 30 bar).

De viktigaste funktionerna med KMA-trycksensorerna:

  • Mätning av relativa tryck i intervall från 500 mbar till 100 bar
  • Kalibrerad och temperaturkompenserad 0,5–4,5 V-utsignal
  • Utmärkt mediekompatibilitet
  • Kundspecifika anpassningar

KMA-trycksensorerna passar t.ex. för integrering i utrustning och maskiner inom industriell styr- och reglerteknik, medicinteknik och mätteknik.

Juni 2011
Sensortechnics press photo KMA-trycksensorer
Downloads
If you need further information please contact Sensortechnics.
-
Product note list